vackert


28-29/9

28/ Otroligt händelselös morgon, väntade endast på att Lilly skulle komma så vi kunde hitta på bus. Vid ca. 12.30 anlände hon till mitt hus i bil, när jag precis öppnat dörren för att möta henne i busscentralen. Bussen hade inte kommit till Tronadora för det regnade...

Lite senare på eftermiddagen så gick vi för att hyra film och plocka upp min familjs skor som varit på lagning. Det tog nästan en timme innan vi var färdiga i filuthyrningsbutiken och då hade vi valt 6 filmer för 2500 colones (=35kr).
 
Couplesretreat
Eclipse
17 again
American pie
Miss march
My baby's dady

Efter det gick vi till SuperCompro och handlade all världens snacks och efter det gick vi till bageritet. Sen hela dagen låg vi i min säng och kollade på filmer och åt en massa. Aldrig mått så dåligt, gött vare. 

 29/ Vi vaknade 04.15 och gjorde oss iordning och gick iväg mot stadskyrkan där våran buss mot san josé stod och väntade. Bussresan gick bra och allt var okej. Tyskarna pratar mest hela tiden på tyska så jag fattar ju inte vad de säger. Håller mig till Lilly och Clay. Vi stannade och åt någonstan mitt i ingenstans, ganska gott/äckligt, hade nog smakat bättre om jag inte proppat i mig en miljard calorier dagen innan. men fett värt det. Resan fortsatte och vi anlände lite innan 10.00 till ef kontoret i san josé. Todo bien. Sen hade vi några timmars lektid i köpcentret som låg precis brevid. Det var roligt.
Vi åkte hem, massa trötta skratt. stannade ännu en gång för att äta och då käkade jag en korv och en milkshake. Smakade inte bra alls, men men. 
Allt är bra.


vänner

 

Tisdag 28/9

Vaknade Idag 04.40 för att powerwalka med far min här. Men självklart regnade det så jag fick allt ta och somna om *åhnej*. Sen när jag istället vaknade 07.30, för vi har ingen skola idag, så hade jag ett antal missade samtal och meddelanden. Vi utbytesstudenter i Guanacaste (min landsprovins) ska nämnlifen till San José för att fixa visum och se till att vi inte är i landet illegalt.

Så nu har jag stressat fram och tillbaka i två timmar för att de hela tiden byter tider och tatum på när vi ska åka. Vilket jag blir ganska tjurig av också. Men nog om allt det, tänk positivt!

Jag har varit i Costa rica nu i 75 dagar. Det är ganska vardagligt nu och vardags rutinerna börjar rulla på som de ska. Har inget jätte intressant att skriva idag. Det regnar som sagt. Ätit frukost. städat mitt rum.

Kram Sofia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0