sjuk



här är en bild på fyra glada hajar.
Idag har jag varit sjuk, kollat på 16 and pregnant, och frusit framför elden. fan vad tråkigt.

en dag i costa



smoke weed everyday ÅeeÅppeeeeE!

losin'mymind

And the world says hello ! tänker lite på Willy Wonka så här i närheten av juletider och kollar på love actually, världens bästa film, btw.

Idag åkte vi skridskor på gympan och klassen är bäst som vanligt, dom gör mig så glad. Sen fikade jag lite med en vän innan jag gick och beställde en körlektion till imorgon, sen tog jag bussen hem och käkade KÖÖTTT med sallad. gott som tusan.

Men ska slänga in mig i duschen efter att ha cykalt till love actually, vilket man cyklar freaky fort till förresten(JAG KOMMER OCH DÖ ENSAM OCH TJOCK!).

godnatt vänner och fiender. ni vet vilka ni är.


I'm a motherfucking monster!

OOOOOoooooooooooooohhhhhhhhhhhhhHHHHHHHHHH! var ute på hugos igår när hoffmaestro spela, sjukt roligt, roligaste natten jag haft på hugos någonsin troligen :) !

Och så är det soligt idag, kan deet bli bättre? skulle inte tro det faktiskt, resten av livet är planerat att plugga varje minut, sekund millisekund, men jag klagar inte för jag är så Jäv*a glad! ska läsa sista biten ur röde orm förresten, som inte alls är så tråkig när man kommer in i den, och sen blir det nog lite matte bara för att jag är så dålig på det.. engelska, spanska och pedagogisk ledarskap med ja, och biologi-uppsatsen. Ska jobba lite med idag, men annars tänkte jag chille-dilla med familjen som jag älskar så mycket. kanske läsa igenom körkorts-teorin också så man får det där förbannade körkortet någongång! på tiden nu tycker jag.

Från mig alla till er alla, en riktigt trevlig advent och resten av helgen också.

Hemsk svenska det blev i det här inlägget, MEN DET SKITER JAG I FÖR JAG ÄR ETT MONSTER :D


tomt

Idag är jag borttappad och bortkastad, läser böcker på alla olika språk men vill inte läsa något alls egentligen. Så jag sätter mig på cykel och svettas ut alla tankar och känslor istället.
Det är dags att börja bli bra igen, få tillbaka viljan att vara något, bli något. Istället för att bara tänka på vad andra säger och känner och vill. Jag vill vara mig själv först. tack.

Och så vet jag, dömmande blickar och tankar för att jag skriver det jag faktiskt känner.(¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡) <--- spanska utroppstäcken som ser exakt ut som i precis som stora I och lilla l gör i word.

Jag är så arg hela tiden, arg och ledsen! jag hatar det. ska sluta vara kvinna och bli man istället, plocka ut alla hormoner och mata dom till en panda ist. jävla pandor.

JAG VILL VARA MED DIG MEN INTE OM DU INTE VÅGAR VARA MED MIG PÅ RIKTIGT.
-"var fick du luft ifrån?".
-"pfffff".

men seri för en sekund, orkar inte vara våra tankar, orkar ju knappt vara mig själv.



Ture och jag dansar nu i köket till "no women no cry". han är fin

punktering



Alla vi som älskar att kramas.

kottar och bär

läser dikter om och om igen, och ömsom skriver jag en spanska uppsatts. Spanska dikter, drama och passion, passion och kärlek, kärlek och dans, dans och den heta andedräkten fläcktande ut ur våra svettandes kroppar.

Sverige är kallt och ledset, tyst och väldrig ogalet, deppigt. Mina klasskompisar gör mig glada, hade inte överlevt vardagen utan dem, vackra människor. hjärta.

Sixpence None The Richer – Kiss Me , går på P3 och jag vill vara kär och trånande, busig och konstant leende. Krama och känna all värme som jag någonsin suktat i hela mitt liv, så där så man ryser och blir helt pirrig i kroppen.


Hej då världen, vi syns i Nangiala.


Irl

om lite verklighet då, känner mig som skit. Sovit bort exakt hela dagen. Önskar att jag kunde känna så som jag vill känna för dig. Men känner mig bara självisk och hatar mig själv i din tillvaro, och att du inte ser vilken hemsk person jag är får mig bara att ogilla dig. Ska gräva ner mig i jorden i några år, som en tidskapsel, sen när jag blir uppgrävd så har du alla dina känslor på en dator. skönt.
Kristian Anttila "hjärta" Mig Kristian Anttila – Smutser





(Bildern är tagna ur fotoutställningen "I WANT TO LIVE CLOSE TO YOU" av Jacob Felländer. Här är hans hemsida:
http://www.jacobfellander.com/i_want_to_live_close_to_you.php , väldigt sevärdig.)

fugly

Idag tänkte jag skriva lite om una problema som jag har...

När jag vaknar på morgonen och kollar mig i spegeln så ser jag ungefär ut som Megan Fox,
 
om man bortser från att hon har svart hår och jag blont....

Men sen när jag har gjort mig fin en fredagkväll och gått ut, och sedan dagen efter vaknar upp för att trilla in på facebook och kolla gårdagens bilder lyckas jag alltid se ut som amy winehouse


om man bortser från att hon har svart hår och jag blont....


huset



väntar på snö,

por que me queda sola?

siempre

nos tenemos corazones de oro, que pesan
nos somos los angeles del pasado, que nunca pierdan

cuando estoy escuchando musica de amor, musica romantica
pienso en ti.
cuando veo parejas caminando asi tan cerca como nosotros antes,
pienso en ti

siento que el tiempo esta estático pero la gente esta en movimiento,
sin mi.
Ya estas por otro lado,
sin mi

quiero que vuelves, pero lo se que este deseo nunca va a ser realidad.
te quiero mucho mi amor, cuidate durante el tiempo que estamos separados.

ahorita nos veamos
tu amor,
sofia





FNL

Efter flera timmars obsest observerande i spegeln har jag konstaterat att mitt vänstra bröst är mindre än mitt högra. Det är något jag känner att jag måste dela med mig till mina 5 läsare på bloggen. jag tackar er för erat stöd i förhand.

Imorgon är det iaf fredag. hurra. ska spendera helgen helt ensam för jag han också kommit fram till under mitt "bröst-observerande" att jag hatar världen och allt i det. ska färga håret svart och byta ut mitt namn till "Tinklebell" och börja sminka mig i regnbågens alla färger, för det är så jag för fram mitt budskap. Mitt budskap till världen att den är orättvis och att jag inte har någon Iphone.

FUCK YOU WÄRLDEN. nu går jag och lägger mig.


sin saber

Quiero tener alguien que me entiende, que no solamente me diga que "va a pasar bien".
 Estoy cansada y no puedo terminar llorar. Y tambien estoy triste por la persona que ya soy, antes estaba una chichta tan fuerte con un mentalidad que nadie ni nada podria superar.

Voy a escribir todos mis pensamientos en español por que ni importa la lengua nadie me entiende. Pero tambien eso no es la verdad por que tengo familia y amigos que me da el mundo y la risa  que duele por dias en mi panza. Tengo todo eso, y todavia siento sola, siento que nunca he amado alguien de verdad, y nunca me he amado de verdad.
Siento perdida.


Kjelle


Amanda

hedda

lisette

Bästa dagen på länge! Cp dålig dag i skolan, men sen så kom ju Amanda och plockade upp mig och Hedda i skolan och sen åkte vi till östensson där jag köpte godis, marmelad och smör. Sen begav vi oss mot landet där vi satte igång med scones bak direkt!
De blev hur goda som hellst även fast amanda glömde att tillsätta salt. (lisette saltade lite efter på sconsen, som på frittar). Sen spelade vi alfabet och jag vann ju självklart, gött. tur att dom inte fatta att jag fuskade hela tiden.
Sen så satt vi bara på övervåningen med tändbrasa och tända ljus som åt upp all syre i rummet och gjorde alla lite fnissiga och vimmsiga.
Efter vi tagit oss ur allt fniss så tog vi oss ut till bilen. jag körde ut till riksväg 50. helt livsfarligt, men ganska roligt. Sen satte vi iväg med kjelle till burgerking och satt där och fnissade som ett gäng 14 åringar i säkert en timme.
Världens vackraste tjejer.

Life's good. life's fine

idag, och imorgon också



Kanske är det dags att tänka om och tänka rätt? Hur kan man egentligen någonsin veta? Jag är trött på att följa denna mainstream road utan att komma någon vart. godnatt

söndagkväll


Lyssnar på Lars Winnerbäck och bara njuter av att finnas.





!¤#%%#! :)



"-there must be magic."


Mira

Sommaren innan jag skulle börja 6:an fick jag chansen att låna hästen Mira till sommar-ridlägret på Nykyrka. Lite kliché att säga att jag föll för henne i första sekund, men det är faktiskt sant. Jag minns hur jag stod och grät sista dagen medans hon naffsade lite på mina fingrar innan hennes ägare skulle komma och hämta henne.
Senare när jag kom hem så berättade mamma att Mira var till salu, hon hade inte velat berätta det tidigare för att ägaren inte riktigt bestämt sig och mamma ville inte göra mig besviken om det faktiskt inte blev så sen.
Men mamma hade bestämt att vi skulle köpa henne.
Den 20 augusti åkte vi till ett ställe på landet för att hämta Mira, jag var överlycklig. Och är fortfarande.
Jag slutade rida för tre år sen men min lillasyster Karin har ridit Mira. Vi har haft så många underbara minnen tillsammans jag och Mira, sommrarna när vi galopperat genom skog och på sandstränder, badat i vättern och hoppat över sky-höga hinder. Frysit i stallet och hur hon värmde mitt hjärta när allt var tungt.
Mira har varit en del av min familj i 6 år och världens vackraste och underbaraste häst.
För två veckor sen var vi tvugna att ta bort mira pga att hon hade obotliga problem i benen. Men hon kommer alltid finnas i våra minnen. r.i.p Mira.

Ture

-Hello Blogg.
-Hello.

Idag vaknade jag och hade världens oflyt, den enda rena tröjan jag kunde hitta blev helt fläckig av deodoranten. Så sprang omkring naken i panik i ungefär 30 min.

Härlig skoldag, lovveee mina klassisar.

Sen när jag kom hem kollade jag lite på tv, drack lite varm oboy med mini marsmallows. gottgott. Kollade på senaste avsnittet av Family Guy. Och sen stack jag ut och sprang med mina varulvar i månljuset, vi dödade alla vi mötte. vilket var ingen person. Ture hittade något mysigt att rulla sig i så när vi kom hem tog vi en gemensam dusch i den lilla duschkabinen. "As pedro would have said "-QUE OLOR DE CACA!"

Nu ligger jag på mage i världens minsta sägn och skypar med världens bästa person. LilllllyyEliseeeeee :)



Ture. havin a hairy day mate?!


utan sömn

 En novell jag skrev i nian...

 Jag smekte den gamla träytan och drog in doften från alla år jag och min syster sprungit runt och lekt mellan dessa väggar, sommarstugan är och förblir den plats som jag kommer minnas som den lyckligaste tiden under min barndom. Ett speciellt minne som är som ingraverat i mitt hjärta och min gamla själ, är när jag för första gången fick följa med till den nybyggda sommarstugan på landet.

  Jag vaknade direkt när väckarklockan ringde och den starka morgon solen som hade hittat sig in genom en springa mellan gardinerna vilade nu på min pyjamasövertäckta bröstkorg. Värmen spred sig i rummet och det började bli ganska olidligt att bara ligga och vänta på att resten av huset skulle vakna, jag flyttade på täcket och satte mig på sängkanten och när tårna nuddade det kalla trägolvet gick en rysning genom kroppen och de blonda håren på armarna reste sig. Trägolvet knarrade under mina bara fötter när jag smög mig in i rummet mittemot mitt eget.

Ljudet från sängen som stod i hörnet av rummet försäkrade mig om att Josefin fortfarande sov, vilket gav mig en idé. Jag smög ut och ställde mig precis utanför dörrkramen ”Josefin, är du inte uppe än?! Du kommer försent till skolan” sa jag med en mörk röst och bet mig hårt i läppen för att inte bryta ut i ett fnissanfall. Jag hörde ett dunk när hon föll ur sängen och kunde inte längre hålla inne fnissanfallet som bubblade upp ur mig. När hon sprang ut ur rummet och ner för trappan kunde jag inte hålla mig längre och jag ramlade ihop på golvet och skrattade så jag fick ont i magen. Tre trappsteg och sen blev det helt tyst. Jag skrattade ännu ljudligare när jag såg henne återvända från trappan och stega mot mig. Det nyvakna blonda håret såg ut som en gloria när hon böjde sig över mig, men leendet på hennes läppar var inte lika änglalikt. Hon kittlade mig tills jag pep fram att hon var tvungen att sluta för att jag inte fick någon luft.

  Nere vid matbordet satt vi hela familjen tillsammans och både jag och min syster ställde frågor var och varannan minut om sommarstugan. Vi hade inte haft möjlighet att åka dit under skolterminen eftersom resan dit var mer än 7 timmar bort. Men idag skulle det äntligen bli av och genast efter att vi fått lov att lämna bordet, sprang vi upp och tog på oss de vackraste och mest somriga klänningar vi kunde hitta. Sedan satte vi oss och väntade bredvid våra färdigpackade väskor som stod i hallen. Jag tog på mig de nya sommarskorna som farmor köpt mig, satte mig på stentrappan och bara väntade, efter några minuter, vilket kändes som en evighet för mig, kom mina föräldrar ut på trappan bärande på all packning som vi skulle ha med oss.

  Jag sprang fram till bilen som pappa kört ut på garageuppfarten tidigare och öppnade bagageluckan försiktigt. Pappa hade många gånger sagt till mig hur försiktig jag var tvungen att vara med den nya bilen. Vi var de första på vår gata att äga en bil och jag minns tydligt hur stolt pappa var när han för första gången parkerade bilen på vår uppfart.

  Äntligen var vi på väg och jag drömde mig bort medan landskapet svepte förbi utanför mitt fönster. Utan att veta om det hade jag somnat och drömmarna som lekte i mina fantasier var härliga drömmar om allt och inget, drömmar som inte hade någon som helst betydelse för omvärlden eller för mig själv.

Utan min vetskap hade vi färdats många mil och det var inte mer än några kilometer kvar till sommarstugan när jag vaknade. Det var första gången i mitt liv som jag var utanför min stad och jag hade aldrig tidigare upplevt det jag fick se när jag tittade ut genom fönstret. Det var vackert men på något sätt såg det också väldigt ledset ut, tomt på något sätt, som om det var något som fattades. Tanken försvann helt när mamma vände sig om från passagerarsätet och sa att vi var framme.

 Ett ganska stort rött hus med vita knutar kröp sig fram bakom kröken och nu kunde jag äntligen se hela huset. Enligt mig var det ett helt perfekt hus, det var till och med bättre än vad jag dagdrömt om.  Jag tittade på min syster som också var fängslad av huset. När hon märkte att jag iakttog henne vände hon sig mot mig med det där vackra leendet som jag var så avundsjuk på henne för, hon fnissade lite och jag gav henne det största leende jag kunde åstadkomma för att visa mitt samtycke om huset.

 Pappa kollade på oss i backspegeln och frågade om det dög åt hans små prinsessor, vi fnissade och så sa Josefin att slottet nog skulle sett bättre ut med ett par stallar fyllda med hästar och att det inte fanns någon pool var skandalöst. Mamma och pappa stämde in i skrattet och den lilla bilen fylldes av något jag inte kan förklara, men det var den där känslan som dyker upp när det inte finns något som kan gå fel, allt känns bara så rätt.

 Pappa stannade bilen så att min sida av bilen var i riktning mot husets framdörr. Jag steg ur och beskådade huset, jag hade tyckt det såg stort ut från vägen, när vi satt i bilen, men det var inget i jämförelse med hur det kändes man stod precis framför.  Huset låg bredvid en liten sjö som hade små vita näckrosor, vilka lyste starkt i kontrasten till det bruna vattnet. Och en liten båt guppade ensamt i den svaga brisen. Jag log lite för mig själv som i hemlighet och tänkte mig att om det som mamma säger om att man kommer till himlen när man dör, så är jag redan där, men jag var ganska säker på att jag fortfarande levde.

  Josefin vände sig mot mig och jag kände att jag var iakttagen men ville inte vända bort blicken som om det skulle försvinna om jag blinkade, hon måste tänkt i samma banor som jag för hon nöp mig i armen och fnissade lite, jag vände mig mot henne och kände mig lite förargad när hon väckt mig ur mina tankar. Men när det där leendet, Josefins leende, bröt ut på hennes läppar log jag tillbaka. ”Jag ville bara bevisa för dig att det inte är någon dröm” sa hon och fnissade igen. Jag ville svara något men kunde inte, jag tog hennes hand och tittade upp på mamma, frågande. Mamma såg lika drömmande ut, leende och bara beundrade lugnet som huset utstrålade.

Inte förrän jag ryckte henne lätt i blusen såg hon ner på mig och nickade, till mitt bedjande ansikte. Josefin var lika ivrig som jag själv att få gå in i huset så hon drog med mig i handen till framdörren och tryckte försiktigt ner det helt nya handtaget försiktigt och sköt in upp dörren som om hon trodde den skulle försvinna vilken sekund som helst...

   Stegen bakom mig får mig att vända mig om och en vänlig hand lägger sig lätt på min axel, jag suckar och kramar den människan jag valt att dela mitt liv med. ”Det gör ont att sälja alla barndomsminnen” viskade jag och snyftade lätt. Han tittade på mig frågande som om jag sagt något helt obegripligt och svarade ”Minnena kommer alltid finnas med dig även fast de blir lite suddigare med åren, vi kommer inte sälja din barndom, vi kommer vinna mera tid att skapa nya minnen, tillsammans”. Jag kramade honom igen och jag förstod att det kommer göra ont ett tag att inte längre kunna återvända till denna plats, men han hade rätt, det är bättre att människor som har tid att älska huset kan skapa egna underbara minnen här. Och att jag själv får tillbringa min sista tid tillsammans med den jag älskar på en plats som vi älskar, vårt hem.

 Josefin, som också kommit för att säga farväl till vår gamla sommarstuga, stod nu bredvid mig på det exat samma ställe som vi stått när vi för första gången sett huset, jag tittade på henne och log, inga ord behövdes. Sista gången, precis som första, men med kärleken som växt för huset genom åren, tog en sista blick innan vi satte oss i bilarna. Och åkte.


(Bilden är tagen av Cloé Fortin)


konst de Simone e sofia

 

Här om dagen var jag i sthlm och bakade bullar och målade konst med min kusin simone. Den bästa kommentaren hon drog ur sig var nog "jag blev så svettig av att fingervirka att jag var tvungen att ta av mig tröjan". ASsså, om du inte orkar ta dig till gymmet, köp lite garn och börja fingervirka! 5 kg på en vecka. true that.

För övrigt är jag hög på kaffe, så jag stack ut och sprang 5km i mörkret. Månen lös upp landet rätt bra genom dimman så hade inga problem med att se. Lite läskigt bara. Funderar på att läsa ut röde orm ikväll och citera alla väl formulerade stycken på bloggen. Forever alone. Räknar med att  Röde orm är ett lika bra sömn piller som jag hört det ryktas om.

Karin

-"I like my men like I like my chocolate, rich and dark." Sofia Sjöberg
-"I like my men like I like my chocolate, poor and white." Karin Sjöberg



Jag har världens finaste lillasyster och jag älskar henne över allt annat på denna jord.

LKLKL



crazy like a fool

Piña colada

"Måste benen vara renskrapade innan man är fri?
i annat ljus är jag vacker.
På en plats där det triviala solar sig och läppjar Piña Colada
ska vi skörda kokosnätter och annanas i status quo."

Stal lite text av Anna Liljestrand.






På bilden är det Gabriella Apuy, en av min världsystrar. Hennes mamma hade åkt till huvudstanden så vi blandade ihop lite Piña colada. Saknar de kolsvarta, varma nätterna i Costa Rica med Gaby.

Lilly'n'Me

somnar in till Tracy Chapmans underbara röst och känner att inget kan gå fel just nu. Idag blev jag bjuden till balen, och tackade ja.

Var och fikade go'fika på ströget med Alex, paj och varm choklad. Sen tog jag bussen hem och somnade direkt framför tvn,  vaknade 20.20 och kände mig helt utvilad. vilket jag fortfarande gör.

Idag i skolan har det varit väldigt lugnt, ingen panik än så länge. Många magvärmande skratt, älskar min klass. Har saknat dom enormt under lovet kände jag idag när jag träffade dom. Underbara männikskor hela högen.
Skypade också med Lilly nu på sentimmarna och det blev många härliga skratt. Gör ont så mycket jag sakar henne.



livet

"En dag står livet
milt leende som en flicka
plötsligt på den andra sidan utav bäcken
och frågar
(på sitt förfargliga sätt)

Men hur hamnade du där?"

-Lars Gustafsson ur "Århundraden och minuter".



en dröm

Du är inte alls vacker i pastell, men där du var.
där i drömmen som alltid, i en värld där allt var målat i pastell-

 

eye for an eye

först trodde jag jag kunde vara allt. men jag hade fel, och nu är jag inget.


BBBBBBBBBBBBBBBBBBB

it's all downhill from here.


pandadapanda



Ikväll leker vi rövare på gatorna i motala! imorgon skyller vi allt på våra fyllehuvun

hejhej



en dag sålde jag cigg på gatorna i nicaragua.

RSS 2.0