coco



en gång var jag i nicaragua.

tankat och oklart

När jag var liten var jag helt säker på att jag skulle bli rik när jag blev stor. Varför har den visionen blivit som till en ouppnåerlig dröm? Varför känns det som om jag aldrig kommer klara det? Eftersom jag inte tror på kärleken så har jag bestämt mig för att tro på pengarna. På lyckan som pengarna kan köpa.
Lycka/kärlek/lycka. Jag är lycko sökare, letar efter det som gör mig glad och det som gör mig ledsen så jag vet hur jag bäst kan såra mig själv.

Men lyckan har ingen form än, det närmsta jag kommit är pengar och alkohol. vilket inte kommer hålla i längden? eller? kanske. Men först måsta jag blir rik då. Fast det tror jag inte. Inte jätte roligt i längden kanske.

Men ja, lyckan ligger i kärlek kanske. man känner sig lycklig när man är full av endorfiner.
Jag tror jag blir lycklig när jag blir mamma, om jag blir mamma. när jag blir mamma. långt framåt i tiden. men hur ska man orka vänta på lyckan? Jag har inte tid att vänta, mitt liv rinner ut.



många jobibga tankar idag. Ingen lust att göra något. dags att hänga sig PEACE OUT!


nattvisit



hej, god morgon, god kväll kära bloggen.
klyvad. så jag målar och fotar lite ist för att ta tag i saker.

godnatt

nakensnö



Nu är jag sugen på snö, ge mig snö. om inte. titta på mig när jag dansar. http://www.pandadapanda.com/

WhereamI



vart tog jag vägen?

weird


evollove



Ja men asså, jag typ gillar ju dig.

Karin

Den finaste


22/10

Hej bloggen,

Jag känner att jag behöver prata med någon men har ingen jag vill prata med just nu.

Igår så var jag med hedda efter skolan, hon är så otroligt fin. Och vi bara var och pratade och fikade som vi alltid gör, underbar. Sen så plockade mamma upp mig utanför östenssons dit jag och hedda gått för att handla godis till herr och fru spjut. vi träffade Axel och Martin. härliga killar.

Maxi, mat med mamma och pappa och sen sen kom amanda och plockade upp mig. vi åkte till Vadstena för att alex skulle plocka upp mig. Vi satte oss utanför borgen och filosoferade ett tag.

Sen bara alex.
Nu är jag sjuk.

en dag i skogen


lajf



Att bli kär och sånt där. Blir man det och när vet man att man är det? Tänk om man har så höga förväntingar på det att man inte känner att man är kär fast man egentligen redan är det. Tänk om jag är kär i alla jag känner, eller bara i mig själv.  Äcsh fuck kärleken ett tag eller för alltid.. forever foeva eva eva.

Mer i livet då?? jag såg en poster på ett sånt där el-skåp på vägen till körskolan där hälften var avriven men på hälften som fanns kvar stod det "sluta deppa! organistera dig."
Blev nästan kristen när jag såg det, men sen kom jag på att jag är naturare in i minsta blodkropp, men ändå. lite wtf moment på det. Jag sträckte lite på ryggen och tog lite fastare steg på våran jord iaf. om jag hade haft en bra mobil hade jag fotograferat det, lovar. 

Idag när jag gick in i bastun satt det två unga män i bastun som sa "oh, nu är vi inte ensama längre, nu kom en vuxen in" och precis när jag satte mig frågade dom om jag hade barn. sen fick jag höra en 10 min historia om hur de lärt sig dyka idag. barn är underbara.

Inte pluggat idag, alls. bara körkorts sak med kadri, övning sex. lät precis som övnings sex, det hade jag ju inte betalat för direkt NEHE DU KADRI. så kul ska vi inte ha.
pusskram

törnen

känner mig lite som det här trädet nu, full av tre cm långa törnen
Gör allt du kan med allt du har.
Jätte bra dag idag, tråkig skolan, men fin kille efter skolan. TacoTamale-kväll och massa mys. me like

någon sommar tillbaka


Jag börjar om

 
nu är vi på väg igen, nya drömmar.

En helt ny värld


Tillbaka till det vanliga livet i sverige, men ingenting är vanligt.
Hej bloggen kanske man ska säga nu när man inte skrivit på så länge, tänk på "manners", som den svenska pop gruppen "icona pop" hade sagt. vilka jag i förbifarten kan rekomendera starkt till mig själv. eftersom jag är den enda som läser och skriver min blogg. haha.

Men som sagt. Fysiskt tillbaka i Motala, men psykiskt fortfarande i Costa Rica, vilket gör livet krångligt och lite svårt att leva då skolan inte är ett intresse eller något annat för den delen heller. JAG VILL INGET, FÖR JAG KAN INGET, JAG ÄR INGET. fan vad dramatiskt. skärp dig nu fisen.

vi är det vi är och hör det vi hör och gör det vi vill med dem vi tillhör. för det mesta det vill säga, för oftast gör man ju saker som man inte vill göra med människor man inte alls gillar. eller hur? skojja.
För mycket fest, för lite plugg. för lite vettigt liv och för mycket alsång. see you at the zoo my friends, no worries we are already there. Jag sa ju det.

En månad nu, allt på topp livet fortskreder vidare rakt fram. Annars blir det jobb. vet inte vilket jag hoppas på faktiskt. kanske det roliga.

Sof got nu sovfia.
tack

RSS 2.0