8/9 2010

Hejsan alla glada.

Min bror kom hem runt 02.00 am, ganska jätte full. Så det skakade till hela dagen eftersom han vanligtvis bara kommer på lördagar och runt 10 snåret. (han sover i min systers rum och vi delar rum när han kommer). SÅ, det blev ett massa stohejj mitt i natten. Därför valde jag att inte ta powerwalken med far min, helt dyngtrött.

Gick till skolan där dom hade flyttat fysiklektionen till morgonen. Mys. Sen så hade jag typ en evighet av håltimmar, väntade på att ha 40 min mattematik som ingen gjorde inget på! :D super feliz! Sen när roliga skolan var över så tog jag och Lilly första kommande bussen till Cañas för att träffa lite folk och vara sociala. Det var mysigt, men alldeles för varmt för mig. typ 42 grader och ingen vind. SVETTIG.

Sen  runt 17.00 tog vi bussen hem och jag var helt slut. Kollade lite dockysåpa med mor min och sen bjöd jag familjen på PiXXXXXa(pizza). Asgött och asssssfet. Sen gick jag och hyrde nya filmer och bara låg och gosade med pringles. En polisbild följde mig hela vägen....


fiiiiiiii fia


7/9 2010

Ligger i sängen och njuter av att vara sådär skönt trött och lite såndär svensk pop/rock. Idag var en bra dag tycker jag allt. gjort två prov, engelska *facilisimo* och psykologi, vilket var lite svårare, men jag var ju förberedd. todo bien. Älskar att läsa igenom engelska proven och hitta massa stavfel och grammatikfel, svårt att hålla sig för skratt då.

Efter de två proven gick jag med värdens bästa sweichare och käkade på samhällets turistresturang, vilket alltid är lika roligt när man sitter där i skoluniform. intressanta människor träffar man ju hela tiden. Käkade  i alla fall tills jag nästan sprack för nästan inga pengar alls. ASGÖTT. Sen gick jag tillbaka till skolan med min "foodbaby" i magen och svettades nästan ihjäl. Som tur var så var det bara en lektion, så jag och sina bestämde oss för att gå till poolen.

Vi fick poolen helt för oss själva så jag passa på att dra på mig badmössan och dra några tag. Kändes micket bra. Helt röd nu och massa trött. pluggade endel Biologi när jag kom hem med. SWAAAAAAAA.

Nu ska jag sova.


vanlig fredag 1/10

Sovit massor ! helt utvilad, känns bra. började skolan idag klockan 07.40 så lite sovmorgon fick jag allt också, efter kemi, engelska och matte -lektionen så gick jag och Lilly till samhällets turistresturang och käkade bakelser till lunch. Jag åt en morotskaka och lilly tog en cheescake med jorgubbar på, smaskens. Sen gick vi in i turistpryl butiken och kollade på allt konstig som säljs här. alltid lika roligt. Sen gick jag hem och kollade på slutet av "el clon" med min mamma. Lukas och den söta tjejen som jag aldrig kommer ihåg namnet återförenades!!!! OMG! sen var alla ungdomar bedrägliga som vanligt. 

Helt vanlig härlig dag, ätit massa frukt också. Kosten är kanske dålig just nu, men man lever ju bara en gång. Dags att byta om till lite mer sportiga kläder och dra sig till gymmet för att spendera fredags kvällen med att bränna fett! jag är pepp på det! ska se helt AWESOME ut när jag åker till Panamas vita stränder.


RSS 2.0